Advertisement

Antalyada Yangın Bugün - Antalya Da Korkutan Yangin Hasar Buyuk Asayis Antalya Nin Ilk Ve Tek Haber Portali - Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü.

Antalyada Yangın Bugün - Antalya Da Korkutan Yangin Hasar Buyuk Asayis Antalya Nin Ilk Ve Tek Haber Portali - Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü.. Alevlerin sirayet etme ihtimaline karşılık hastane tahliye edildi. Antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda itfaiye aracıyla yangına müdahaleye başladı. İtfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri duyulan trafodaki yangını, uzun uğraş sonucu söndürdü. Yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan. Alevlerin seralara yaklaştığını görenler, itfaiyeye haber verdi.

1 day ago · yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. Alevlerin sirayet etme ihtimaline karşılık hastane tahliye edildi. 1 day ago · son dakika haberleri. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. İtfaiye erleri, yangını söndürmek için.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from cdn.iha.com.tr
İtfaiye erleri, yangını söndürmek için. Kavaklı mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'da kır düğününde 'ağaç' devrildi. Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen genel bir.

Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana.

Antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda itfaiye aracıyla yangına müdahaleye başladı. Alevlerin sirayet etme ihtimaline karşılık hastane tahliye edildi. Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen genel bir. Kavaklı mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 1 day ago · antalya'da bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. İtfaiye erleri, yangını söndürmek için. 1 day ago · son dakika haberleri. Jul 22, 2021 · antalya'da plastik fabrikasında yangın antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan. Alevlerin seralara yaklaştığını görenler, itfaiyeye haber verdi.

Yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan. Kavaklı mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana.

Izmir Ve Antalya Da Orman Yanginlari
Izmir Ve Antalya Da Orman Yanginlari from i.gazeteduvar.com.tr
Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen genel bir. 1 day ago · son dakika haberleri. Alevlerin seralara yaklaştığını görenler, itfaiyeye haber verdi. Antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda itfaiye aracıyla yangına müdahaleye başladı. İtfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri duyulan trafodaki yangını, uzun uğraş sonucu söndürdü. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz.

1 day ago · son dakika haberleri.

1 day ago · antalya'da bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü. Alevlerin seralara yaklaştığını görenler, itfaiyeye haber verdi. Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen genel bir. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya'da kır düğününde 'ağaç' devrildi. Kavaklı mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda itfaiye aracıyla yangına müdahaleye başladı. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye. Yangın, konyaaltı ilçesi öğretmenevleri mahallesinde yer alan bir sitenin bahçesindeki trafoda meydana geldi.

Jul 22, 2021 · antalya'da plastik fabrikasında yangın antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye. Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü. 1 day ago · son dakika haberleri. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from www.berkhaber.com
Antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda itfaiye aracıyla yangına müdahaleye başladı. 1 day ago · antalya'da bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü. Yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen genel bir. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı.

Alevlerin seralara yaklaştığını görenler, itfaiyeye haber verdi. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye. Yangın, konyaaltı ilçesi öğretmenevleri mahallesinde yer alan bir sitenin bahçesindeki trafoda meydana geldi. Alevlerin sirayet etme ihtimaline karşılık hastane tahliye edildi. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. 1 day ago · yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, başka bir alanda çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya'da kır düğününde 'ağaç' devrildi. Jan 21, 2020 · ara ara sönüp, rüzgarın şiddetiyle tekrar başlayan yangın, bugün öğle saatlerinde büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 1 day ago · son dakika haberleri. İtfaiye erleri, yangını söndürmek için.

Post a Comment

0 Comments